Bu ne saçma sapan yorumdur böyle yahu?
Ya doğru düzgün yazarsın ya da doğru düzgün yazarsın bu kadar basit...
İster son 1 yıl olsun ister dün başlamış olsun türkçeni sevip koruyacaksın... Neyin var ki başka koruyacak? Ya da şöyle sorayım korumayı düşündüğün veya koruduğun herhangi birşey var mı?
Yazacağın cevapta bir tane q harfi geçerse yolculuğun başlar...
Sizlere cevap yetıstırmekden ben bıktım sız bıkmadınız ısınız qucunuz yok herhalde bırı boyle yazsada heh hemen cevap versek dıye beklıyosunuz forumda tebrıkler yakaladınız trınk =)
bundan 2-3 sene oncesındede kurtlerı ınsanlar sevmez (genelleme konusuyorum) kurtler soyle boyle konusurlardı... son aylarda senede.. vs .. bı sevqı selıdır kutler kardesımızdır falan fılan... onlarda turkdur falan fılan...
yanı koyun qıbı quden bırılerı oldukca... qudulmeye hazır demekkı bırılerı =)
benım burda turkce hakkında anlatmak ıstedıqım buydu... ben koyun qıbı qudulmem... neysem oyumdur boyleysem boyle dewam ederım ... 2 ınsan veya 3 bılmemkım dedı dıye tarzımı deqıstırmem bellı sabıt bır cızqım wardır...
aynı sızın forum ve kuralları qıbı =) qercı onlarda deqıstırılmıs turkce olayından sonra turkce maddelerı eklenmıs oda ayrı mesele ama neyse =))

" Ya doğru düzgün yazarsın ya da doğru düzgün yazarsın bu kadar basit... "
hadı ya =) emrın basım ustume
" Neyin var ki başka koruyacak? Ya da şöyle sorayım korumayı düşündüğün veya koruduğun herhangi birşey var mı? "
madem sordun var.. ataturk umu severım... bılınclı ınsanımızı severım... qudulmeyenlerı severım.. bunları korurum destek cıkarım....
ataturke laf eden zorla onu severım dıye konusan bazı m. vekili party liderleri qibi kalkıpda hersey atamız ıcın bız onu cok sevıyorz dıye yalan yapmam =)
daha baska koruduqum duz ve sabıt bır cızqım var onuda soylemıstım zaten...
" Yazacağın cevapta bir tane q harfi geçerse yolculuğun başlar... "
çokda tırıs ben alcaqımı aldım nası olsa =) uyelıkde bedawa ip denen seyde sureklı deqısıyor... bu ısın wireless'ı var vs.
Vladimir Yazmış;
Bence kaçak kahveden falakasına kayalım.. 
bak bu arkadashda sozde turkce kullanıyor ve bılınclı =) "kayalım" ne quzel bı laf oyle ....
Barış Şahin yazmış;
"Not:
Biri dil konusunda negatif fikirler beyan ediyor ve uyguluyor diye üyeliğe son vermek biraz sert olmaz mı? Bu uygulama sadece, hakaret içeren ve TC yasalarına göre de suç sayılabilecek mesaj sahiplerine yapılmalı diye kişisel fikrimi belirteyim dedim.
[/quote]"
uyelık son verılmesı kafana taktıqım bırsey deqıl dostum... bu sekılde konusarak arkamda durmus qıbı oluyorsun bos yere tartısmaya qırme sende onlarla bosver...
Mikhail Bakunin yazmış;
Bir dili sevmemek farklı, o dili katletmek farklı... Hemen hemen her türlü saygı çerçevesindeki fikirlere saygı duyulur ama zarar verene de ada vapuru görünür... :)
Not: Kişisel fikrim...
ben dılımı sevıyorum... yıllardır kullandıqım sekıl bu olduqundan boyle kullanıyorum ... buqun bırılerı quduledı duzqun kullanıyım demem...
duzqun kullanmamamda sevmedıqım yada ıstemedıqım anlamına qelmez vatanımız bayraqımı turkcemı cok severım... ama sevmedıqım qudulenmektır..
.
SY yazmış;
TMF yasalarına göre suç sayılır bu yapılan ve müeyyidesi kurallar bölümümüzde belirtilmiştir. ..
evet bu konuda haklısın ıste sızın forumunuz sızın kurallarınız... buna dıycek lafım yok.. sahsıma konusulduqu ıcın cevap verdım... yoksa forum sızın. doqruyada doqru derım.
*********************************************************************************
Buğra Henden yazmış;
Bir kere daha böyle bir tartisma olmustu, orada da oldukca sert belirttim. Dün gece internetim olsaydi bu basligi görmezdiniz bile. 
benımde kısısel fıkrım herkeze sert cıkma bence durduk yere...
bırasda sayqılı konusmayı oqren =) sevıyelı konusmayı.... bak ben turkce kullanmıyorum ama gayet sayqı cercevesınde yazıyorum...
sert cıkmıyor, kufur etmıyor veya baqırmıyorum.. .zaten boyle hakkı kımsenın yok.
Barış Şahin yazmış;
Birinin ısrarla "i" yerine "ı", "g" yerine "q" harfini yazmak gibi benzer yazım hatalarında ısrar etmesinin ne kadar sinir bozucu olduğunu sorgulamam bile. Zaten en az 1 senedir düzgün Türkçe kullanmamış hiç kimseye soru hakkında %100 fikir sahibi olsam da cevap yazmıyorum. İlla cevap veren çıktığından "o kişinin' umrunda bile değil ama kendime olan saygımdan dolayı sezsiz kalıyorum.
Genele baktığımızda hiçbir görüş farklılığımız yok, üye silmek ile ilgili bu sefer acele ediliyor gibi hissettimden kendi çapımda küçük bir öneri de bulunayım dedim.
uyelıqımı zaten bu olaylardan sonra (sahsıme konusup oyzden cevap yazmama sebep oldukları halde yoksa herkez qıbı benımde bır ısım qucum var.)
zaten sılıcekler sılsınlerde sılmezlerse ayıp... oyzden takma kafana bu kadar.
Simdi Baris, hakli olabilirsin, uygulama demokratik olmayabilir, ceza cok agir olabilir. Ancak burasini yasanabilir bir platform haline getirmeye calisirken sonuna kadar adil davranmamiz cok zor. Mesela ipod ile ilgili dil katli yapan selin (yanlis hatirlamyiorsam) isimli üyeyi aninda göndermis ve yasaklamistim.
Eger yazarin Türkce'sinde umut yoksa, ben uyarsam da ben böyle yaziyorum anlasiliyor iste diyorsa, bu platformda isi yok. Gercekten yok Baris.
Zaten yeterince vakit ayiramiyorum, ilanlari sablonlara uydurmak, yanlis basliklari baska yerlere tasimak, arasira kafasina göre takilan temayla ugrasmak ve blog'a haber girmek varken, bir de böylelerini uyarmak bana zor geliyor, gücüme gidiyor. Okul mu yahu burasi? Niye düzelteyim 11 yasinda bilmesi gereken seyleri bilmiyorsa karsimdaki vatandas?
herkez her bıldıqını her yerde senın qıbı bellı etmez... veya bellı etmek ıstemez... =) herkezın qorusu farklıdır bu her yerde boyledır... her ınsan aynı qoruste olamaz.. sadece bellı kurallar ve bellı arz-talep / ılıskı / ınsan ılıskılerı qıbı meselelerden dolayı oyle qorunur bunada topluluk denır ve kuralları olur...

burası okul deqıl evet paylasım platformu =)
herneyse... anlasılır olmushtur senın ıcınde =)
sonuc olarak bunları yedıremedıqınız ıcın baskalarının qormesını ıstemedıqınız ıcın dıqer forumlarında yaptıqı qıbı sıleceksınız normaldır anlıyorum...
yazdıklarınızda
n dolayı sıze karsı hıcbır kin nefret veya herhanqı bır negatıf dusuncede duymuyorum samımıyetımle soyluyorum...
sadece bazı konularda eksık ve yanlıs bılıyorsunuz dıyorum okadar...
[emın olunkı daha ne kım yazmıs dıye uqrarım nede baska bırsey ıcın sız bu sekılde devam edın... ama unutmayın bazı buyuk ınsanlar bazı seylerden fedakarlık etmeden bır yerlere qelemıyorlar herseyde kural deqıldır... o nedenle bazılarıda bı yerlere qelemeyebılır =) ]
qudulenmeden saqlıklı huzurlu qunler dıleqıyle...
** uzun zamandırda tatıle ıhtıyacım wardı bılıyormusun...
. ne iyi ettın =)
.. ha bu arada bak demekkı yazdıklarım bırseyler anlasılabılmısh
kı ınsanlar qerı cevap yazabılmısh demekkı "turkce" de anlayan warmısh aranızda aslında =) hehehe...